Buğdaysıza ulaşın
Buğdaysız, glutensiz ekmek ve hamur işleri mi arıyorsunuz? Beslenme uzmanları, çölyak hastalığı olan insanlar ve sağlığı için iyi bir şeyler yapmak isteyenler Aşağı Avusturya'daki yenilikçi “Buğdaysız” fırında doğru yere gelmişlerdir. “Buğday İçermez”, yüzde 100 glutensiz ve buğday içermeyen hammaddelerden en iyi ekmek ve hamur işlerini yaratır. Modern buğday, hecelenmiş ve çavdar artık eski tahıllarla çok fazla ortak noktaya sahip değildir, çünkü onlar daha fazla gluten içerirler.
"Buğday içermeyen" bu nedenle sadece karabuğday unu, yulaf ve pirinç kepekli un, kinoa unu, mısır, patates ve tapyoka nişastası (manyok kökünden nişasta), yulaf ezmesi ve yulaf ezmesi, karabuğday ve karabuğday pulları, psyllium, Çekirdekler ve tohumlar. "Weizenfrei" ürünü IFS (Uluslararası Gıda Standardı) sertifikalıdır ve hammadde ve ürünler laboratuvarda düzenli olarak incelenmektedir. Böylece buğday içermez, güvenli ve temiz ürünleri garanti eder.
Ürünler:
Satış kanallari:
Mag. Serdar Arslan
ecoplus International GmbH
Herrengasse 13
A-1010 Wien
Aşağı Avusturya Ofisi
Niederösterreichring 2, Haus A
A-3100 St. Pölten/ Avusturya