Tam metin araması

Erlauftaler Käsewölfe GmbH

organik saman sütünden veya bölgeden organik sütünden elde edilen organik peynir.

Usta eller tarafından, en son teknolojiyi kullanarak eski tariflere göre yapılmış peynir!

Kökene ve “eski” kaliteye dönüş. Erlauftaler peynir üreticileri, bölgeden sadece organik sütü kullanarak yüksek kaliteli peynirler üretir. Gelenek ve modernite arasındaki bağlantı ön plandadır. Tanınmış peynir çeşitleri, Erlauftaler peyniri öğütücülerine yeni bir soluk getiriyor ve Wolfpassing Castle peynir sütünde her hafta yaklaşık 12.000 litre organik saman sütü işliyor. Nitelikli peynir ustaları tarafından yapılmıştır ve önceden programlanmamış yazılımlar.

Erlauftaler Käsewölfe ayrıca bir sunum magazasi işletmektedir, böylece ilgilenen insanlar organik ana peynir üretimine katılabilirler.

Organik peynir çeşitleri:

Yumuşak peynirler:

  • Krem Camembert: pastörize sütten yapılmış, 8-10 gün olgunlaşan yumuşak peynir
  • Schlossherr: pastörize sütünden yapılır, yaklaşık 10 gün olgunlaşma süresi, kırmızımsı kahverengi yüzey, baharatlı piquant aroması

Dilimlenmiş peynir:

  • Ter Alter Wolfsteiner: 4-6 hafta olgunlaşan pastörize sütten yapılmış dilimlenmiş peynir
  • Gouda: pastörize sütten yapılmış hafif peynir
  • Fontina: pastörize sütten yapılmış baharatlı, baharatlı gouda
  • Füme Mostviertler: Bir salamurada 5 hafta olgunlaşma süresi, zorunlu olarak rafine edilmiş, kayın ağacından tüttürülmüş
  • Baharatlı Mostviertler: Salamurada olgunlaşma, mutlaka inceltilmiş, hafif baharatlı aroma ile tatlandırılmış

Sert peynir:

  • Olgunlaşmış AuersBerg: 3-12 ay olgunlaşan çiğ sütünden elde edilen sert peynir, olgunluğa göre baharatlı ve yoğun aroma

Sorularınız için?

Mag. Serdar Arslan
ecoplus International GmbH
Herrengasse 13
A-1010 Wien

Aşağı Avusturya Ofisi
Niederösterreichring 2, Haus A
A-3100 St. Pölten/ Avusturya