Tüm tutkular ince tatlar için
Peynir yapma tutkusu ve sevgisi ile DIE KÄSEMACHER, koyun, keçi ve inek sütünden geleneksel ve organik peynir ve antipasti spesiyaliteleri üretir. Geleneksel tariflere göre üretim ve enfes, bölgesel içeriklerin yanı sıra doğayla uyumlu bir süt üretimi de ön planda bulunmaktadır.
Geleneksel ürünler:
Koyun sütü ürünleri:
Keçi sütü ürünleri:
Süt ve yoğurt
İnek sütü ürünleri:
Antipasti
Karışımlar:
Bee Oh!
Sürdürülebilir eğlence anları için şirket, organik ürünler için sadece organik tarımdan elde edilen en iyi hammaddeleri kullanır. El yapımı ve el yapımı koyun sütleri, Avusturya sütünden yapılır. Antipastiler için meyve ve sebzeler de sertifikalı organik ortaklardan temin edilir ve daha sonra fabrikada nazikçe işlenir. Organik ürünler için, DIE KÄSEMACHER organik tarımdan sadece en iyi hammaddeleri kullanır. El yapımı ve el yapımı koyun sütleri, Avusturya sütünden yapılır. Antipastiler için meyve ve sebzeler de sertifikalı organik ortaklardan temin edilir ve daha sonra fabrikada nazikçe işlenir. Kurutulmuş ve turşu haline getirilmiş, Avusturya süt üretiminden elde edilen en iyi krem peynir ile doldurulmuş, ızgaralanmış veya lezzetli hindiba işlenmiş olsun - DIE KÄSEMACHER'in organik ürünleri ile kalıcı bir zevk garanti edilir.
Organik Antipasti:
Kazanılan Ödüller:
World Cheese Award 2018/2019: GOLD für „Waldviertler Selchkäse”
Mag. Serdar Arslan
ecoplus International GmbH
Herrengasse 13
A-1010 Wien
Aşağı Avusturya Ofisi
Niederösterreichring 2, Haus A
A-3100 St. Pölten/ Avusturya