Tam metin araması

Bäckerei Schneider

Alerjisi olanlara da uygun yüksek Avusturyalı kalitesinde pişirilmiş hamur ürünleri sunmaktadır

Schneider ailesinin pişirme zanaatindeki tecrübesi 1856 yılına kadar uzanmaktadır.  Firmada günümüzde bile daha birçok şey el emeği ile yapılmaktadır. Yüksek başarının arkasındaki sır herzaman kaliteye verilen önceliktir.

Yerel ham maddelerin kullanımına ilave olarak, ürünler aynı zamanda genetik olarak herhangi bir kimyasal koruyucu, yapay renkler ve hammadde içermemektedir. Şirket düzenli olarak gelişerek büyümüş ve ürün gamına glutensiz, yumurtasız, laktozsuz veya mayasız ürünleri de katmıştır.

Ekmek, pasta, muffin ve keklerin yanı sıra Schneider ayrıca kekler ve çok daha fazlası için - "do it yourself " kendi pişirme karışımları sunmaktadır. Başka bir yenilikçi özelliği de glutensiz ürünleri doğrudan son kullanıcılara da sunabilmesidir.

Sorularınız için?

Mag. Serdar Arslan
ecoplus International GmbH
Herrengasse 13
A-1010 Wien

Aşağı Avusturya Ofisi
Niederösterreichring 2, Haus A
A-3100 St. Pölten/ Avusturya